Stages

Stage lopen bij HAA

Uiteraard zijn ook stagiaires van harte welkom bij HAA! Wij houden van ons vak en met een team van ervaren, gespecialiseerde adviseurs ‘voorkomen we’ in plaats van dat ‘we genezen’. We leren onze klanten persoonlijk kennen, brengen risico’s van hun onderneming in kaart en staan voor ze klaar wanneer dat nodig is.

Onze passie voor het vak brengen we maar al te graag over op jonge professionals die zich het vak graag eigen maken. Afhankelijk van jouw leerdoelen, jouw eventuele stageopdracht en jouw eigen interessegebieden komen we samen tot een passende stage!

Studenten zijn welkom bij HAA!

Studeer jij Bedrijfskunde, Economie, Rechten, Finance, Accounting, Marketing, Communicatie, International Business, of studeer je iets totaal anders en ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage in de financiële dienstverleningssector? Houd deze pagina dan in de gaten voor onze openstaande stagevacatures!

Momenteel hebben we geen specifieke stagevacatures open staan. Maar dat betekent absoluut niet dat we geen plek hebben voor jou. Verras ons vooral met een open sollicitatie. Wil je eerst meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur dan vooral een berichtje!

Wil jij in een veilige, prettige en gezonde werkomgeving leren en groeien tot een professional? Wil jij, met veel plezier en aandacht, leren van ervaren collega’s? Én wil je een professioneel netwerk opbouwen onder tal van professionals? Dan ben je van harte welkom bij HAA!

Stuur een mailtje naar rob@welkombijhaa.nl voor meer informatie of voor het opsturen van een open sollicitatie!

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan.