Stages

Stage lopen bij HAA

Bij HAA Assurantie Advies zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Ben jij gepassioneerd over de verzekeringsbranche en wil je hands-on ervaring opdoen in een dynamische omgeving? We bieden je graag de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en de kneepjes van het vak te leren! 

Studeer jij Bedrijfskunde, Economie, Rechten, Finance, Accounting, Marketing, Communicatie, International Business, of studeer je iets totaal anders en ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage in de financiële dienstverleningssector? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Bij HAA:

  • Leer je van experts: Onze ervaren professionals delen graag hun kennis en begeleiden je in de wereld van assurantieadvies.
  • Kun je hands-on ervaring opdoen: Werk mee aan projecten en krijg de kans om je theoretische kennis in praktijk te brengen.
  • Is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: Ontwikkel niet alleen je professionele vaardigheden, maar groei ook op persoonlijk vlak in een ondersteunende en inspirerende omgeving.
  • Werk je in een enthousiast team: Werk samen met een enthousiast team dat toegewijd is aan succes en elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen.

Over HAA

Wij houden van ons vak en met een team van ervaren, gespecialiseerde adviseurs ‘voorkomen we’ in plaats van dat ‘we genezen’. We leren onze klanten persoonlijk kennen, brengen risico’s van hun onderneming in kaart en staan voor ze klaar wanneer dat nodig is.

Onze passie voor het vak brengen we maar al te graag over op jonge professionals die zich het vak eigen willen maken. Afhankelijk van jouw leerdoelen, jouw eventuele stageopdracht en jouw eigen interessegebieden komen we samen tot een passende stage!

Hoe je kunt solliciteren voor een stageplek

Wil jij in een veilige, prettige en gezonde werkomgeving leren en groeien tot een professional? Wil jij, met veel plezier en aandacht, leren van ervaren collega’s? Én wil je een professioneel netwerk opbouwen onder tal van professionals? Dan ben je van harte welkom bij HAA!

Solliciteren voor een stageplek bij HAA? Stuur je CV en motivatie naar rob@welkombijhaa.nl t.a.v. Rob Hendrix.

Wil je eerst meer weten over wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan.