Verzekeringsadvies

Verzekeren gaat niet over polissen en premies, het gaat over risico’s! Welke risico’s loop je nu eigenlijk precies, welke daarvan ben je bereid zelf te dragen en voor welke risico’s wil je de geruststelling van een goede en betaalbare verzekering?

Goed advies over risico’s krijg je alleen met een adviseur die dichtbij je staat en die jouw omstandigheden goed kent. Iemand die begrijpt dat een verzekering alleen zekerheid biedt als de voorwaarden helder en duidelijk zijn en die open is over zijn eigen verdiensten. Een transparante adviseur dus.

HAA Assurantie Advies geeft advies over risicobeheer en verzekeringen aan bedrijven, agrarische ondernemers en instellingen. Dit doen wij op basis van betrokkenheid en transparantie. 

HAA Assurantie Advies werkt nauw samen met Acura, een proactieve serviceprovider met landelijk ruim 100 aangesloten financieel dienstverleners. Voor adviseurs is Acura zowel backoffice, volmacht bedrijf, productontwikkelaar als kennispartner. Acura helpt adviseurs om op een vernieuwende manier toegevoegde waarde te leveren aan hun klanten.

Op deze manier kan HAA Assurantie Advies zich volledig richten op jou!

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan.