Pensioenadvies

Pensioenadvies zonder poespas

Zie jij door de bomen het bos niet meer als het om pensioenen gaat?

Voor veel werkgevers is de (collectieve) pensioenregeling niet iets dat bovenaan op de agenda staat en dit wordt vaak nog als ‘last’ of ‘bijzaak’ gezien. Bij HAA begrijpen we dat je als ondernemer niet zit te wachten om je te verdiepen in deze stoffige materie. En we begrijpen ook dat deze materie best ingewikkeld kan zijn, met al die regels en termen. 

Daarom nemen we graag de tijd om jouw situatie goed te begrijpen en je eenvoudig, eerlijk en helder pensioenadvies op maat te geven.

Waarom je pensioenregeling laten verzorgen door HAA Assurantie Advies?

  • Geen ingewikkelde termen, maar gewoon duidelijke taal. We leggen alles uit in duidelijke taal, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
  • Onafhankelijk advies. We zijn niet gebonden aan een pensioenuitvoerder, dus we adviseren je altijd de beste oplossing voor jouw situatie.
  • Ervaren adviseurs. Ons team heeft jarenlange ervaring met pensioenadvies. We kennen de markt door en door en weten wat er speelt.
  • Persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt. We nemen de tijd voor je en beantwoorden al je vragen.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Maak dan vooral een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. We bespreken je wensen en doelstellingen en geven je een eerste indicatie van de mogelijkheden.

Maak je geen zorgen over je pensioenregeling, HAA regelt het!

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan.