Over ons

HAA Assurantie Advies is eind 2018 opgericht door Rob Hendrix en staat voor een gedegen advies en persoonlijke laagdrempelige benadering. Rob heeft ruim 20 jaar ervaring met risicobeheer en verzekeringen en is erkend registeradviseur op het gebied van verzuim inkomensmanagement (RVI). Het team bestaat daarnaast uit de ervaren collega’s Wilma Meulenkamp, Marcel Coenen, Loes Vervoort en Johan Peeters.

Onze medewerkers

Rob Hendrix -
Rob Hendrix
Eigenaar & specialist zakelijke verzekeringen

Rob is een zeer ervaren en ondernemende verzekeringsspecialist die altijd het belang van zijn klanten voorop stelt. Naast het adviseren van ondernemers houdt Rob zich ook graag bezig met het besturen van een voetbalclub en zelf sporten.

Wilma Meulenkamp -
Wilma Meulenkamp
Adviseur binnendienst

Korte lijntjes en persoonlijk contact met klanten geven Wilma veel energie in haar werkzaamheden. Naast zaken geregeld krijgen voor klanten draait ze haar hand ook niet om voor het geven van volleybaltraining, een goed boek of het spelen van een potje tennis.

Marcel Coenen -
Marcel Coenen
Specialist schadebegeleiding en relatiebeheerder

Zijn gedrevenheid en bereidheid om anderen altijd te willen helpen, zijn typerend voor Marcel. En dit alles altijd voorzien van een gezonde dosis humor! Hij stort zich graag op de begeleiding van schadeclaims en brengt in zijn vrije tijd veel tijd door op de (race)fiets/mountainbike.

Loes Vervoort -
Loes Vervoort
Adviseur binnendienst

Het leveren van kwaliteit en een snelle service staan bij Loes hoog in het vaandel. In haar vrije tijd is ze actief in het verenigingsleven van de jeugd, maakt ze graag een wandeling en is ze altijd in voor een gezellig avondje uit.

Johan Peeters -
Johan Peeters
Verzekeringsspecialist Buitendienst

Johan is zakelijk verzekeringsspecialist met meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Het belang van zijn klanten staat op de eerste plaats. In zijn vrije tijd houdt Johan graag van lekker eten en speelt hij competitief tafeltennis en darts.

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan.