Snuffelstage HAA

Zo vader zo zoon

Bij HAA helpen we elkaar waar nodig, we blijven investeren in onszelf en richten onze ogen op de toekomst. Volgens ons is dat een toekomst waarin jong talent de kans krijgt om ons mooie vak zichzelf eigen te maken. Toen Thies, de zoon van Marcel thuiskwam met de boodschap dat hij een snuffelstage ‘moest‘ gaan lopen vanuit de middelbare school, nodigde Marcel hem dan ook graag uit om eens te komen kijken bij pap op het werk. Een dag lang ontdekte Thies alles over het reilen en zeilen bij HAA.

Een dag als schadeadviseur

De stagedag begon bij Marcel, die alles vertelde over de systemen waarmee we bij HAA werken en hoe we deze systemen inzetten voor klanten. Vervolgens mocht Thies meekijken tijdens de dagelijkse werkzaamheden van Marcel. Hij liet zien hoe hij schadeadvies geeft, mailtjes beantwoordt, administratief werk doet. Uiteraard heeft hij Thies ook aan het werk gezet en hem laten uitzoeken of gestolen spullen werden verzekerd, tot welk bedrag en onder welk artikel dit precies valt.

Het reilen en zeilen bij HAA

Om Thies een goed beeld te geven van wat we allemaal precies doen bij HAA, nam Johan hem vervolgens mee in zijn werkzaamheden. Johan liet hem zien hoe wij ons dagelijks inzetten om de meest gunstige premies aan te kunnen bieden aan de klant. Vervolgens leerde Thies hoe hij een offerte maakt. De dag werd afgesloten met een klantbezoek samen met Rob bij een hoveniersbedrijf.  Hier hielp Rob de klant met het bijwerken van de polissen en het optimaliseren van de premie, zodat deze klant voortaan minder hoeft te betalen.

En wat vond Thies er zelf van?

”Ik vond deze stage veel leuker dan verwacht en had het saaier ingeschat. Het was super interessant om de economische wereld te leren kennen. Deze stage is een aanrader voor iedereen die in deze richting wil werken of meer wil leren over dit vakgebied.”
Thies bedankt voor je enthousiasme!

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan.