Studio Paradepaard

Bij HAA staan we voor eerlijk advies, een gezonde discussie en persoonlijke betrokkenheid. Ons doel: een goede nachtrust voor de ondernemer. Dat is waar wij blij van worden en het allermooiste is, dat we dit voor veel verschillende partijen mogen doen. Zo ook voor Studio Paradepaard.

Hoe verzeker je een rijdende podcast studio? 

Begin 2022 klopte Jikke van Gerven bij ons aan met een bijzondere vraag: 

“Ik wil een podcast/video studio bouwen in een paardenvrachtwagen, kunnen jullie me helpen met dit verzekeren?”

Nou, en of we dit wilden! Wij houden namelijk wel van een mooie uitdaging en Rob stond dan ook snel in de startblokken om dit varkentje… ehh paardje te wassen. 

Een auto verzekeren, dat is lopendebandwerk. Maar een mobiele podcaststudio verzekeren, dat is toch echt andere koek! Hiervoor staan de verzekeraars niet in rijen van 10 opgesteld. Gelukkig weten we bij HAA hoe de hazen lopen en hebben we ook deze klus weten te klaren. 

Jonge ondernemers ontzorgen

Bij HAA vinden we het ontzettend belangrijk om jonge ondernemers net dat duwtje in de rug te geven. Zodat ze onverzorgd en verzekerd op weg kunnen en de focus kunnen blijven houden op dát waar ze goed in zijn en dát waar hun ambities liggen. De samenwerking met Jikke en haar studio op wielen bleek dan ook al snel een perfecte match! 

Beste paard van stal 

Naast dat we Jikke hebben volledig hebben mogen ontzorgen op het gebied van verzekeringen, zijn we sinds kort ook trotse partner van Studio Paradepaard geworden! Als partner van Studio Paradepaard mogen we ons ook een van  ‘de beste paarden van stal’ noemen!

Jikke, nogmaals bedankt voor het wederzijdse vertrouwen en heel veel succes met het maken van mooie podcasts en veel veilige kilometers in de (goed verzekerde!) studio op wielen gewenst!

Meer weten over Jikke’s Studio Paradepaard? Check dan zeker even de website van Studio Paradepaard. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan.