Loonbedrijf Gebr. de Boer 

Loonbedrijf Gebr. de Boer 

“Rust en zekerheid.” Deze woorden staan centraal bij HAA Assurantie Advies, en het zijn precies deze waarden die de broers Rob en Niek de Boer hebben ervaren na een verwoestende brand in maart 2022. 

Loonbedrijf Gebr. de Boer in Lottum

De broers Rob en Niek de Boer runnen samen Loonbedrijf Gebroeders de Boer in Lottum. Ze zijn voornamelijk actief in de boomkwekerij en de tuin- en akkerbouw. Ze specialiseren zich in gps gestuurde machines. Daarnaast beschikken ze ook nog over een olieperserij waar ze koolzaad en zonnebloemen verwerken tot olie. 

Een verwoestende brand 

In maart 2022 sloeg het noodlot toe en ontstond er brand in de loods van het Lottumse Loonbedrijf. De brand legde de loods volledig in de as. De broers besloten echter niet bij de pakken neer te gaan zitten maar de schouders eronder te zetten. In slechts 1 jaar tijd bouwden ze hun bedrijf weer helemaal op. Sinds enige tijd staat er een prachtige nieuwe loods op hun grond. 

Achter de schermen

Als HAA zijn we trots dat we achter de schermen hebben mogen meewerken aan het herstel van dit prachtige bedrijf, geleid door twee gepassioneerde ondernemers met oog voor de regio en de toekomst van hun loonbedrijf. Bij HAA begrijpen we dat ondernemers genoeg aan hun hoofd hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat ambitieuze ondernemers zoals Rob en Niek zich kunnen concentreren op hun bedrijf, zonder zich zorgen te hoeven maken over mogelijke tegenslagen.

Rob en Niek, bedankt voor jullie vertrouwen in ons en heel veel succes met jullie prachtige bedrijf! 

Ben jij een ondernemer die zelf de kracht van rust en zekerheid wil ontdekken? Dan ben je van harte welkom bij HAA Assurantie Advies! Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan.