Timeless Art

Bij HAA staan we voor eerlijk advies, een gezonde discussie en persoonlijke betrokkenheid. Ons doel: een goede nachtrust voor de ondernemers waar we mee samenwerken. Dat is waar wij blij van worden. En het allermooiste is: we mogen dit voor ontzettend veel verschillende ondernemers doen! Zo ook voor Timeless Art in Oirlo.

Timeless Art

Wanneer je op zoek bent naar design, vintage en antieke klassieker ben je bij Timeless Art in Oirlo aan het goede adres. Sinds 2013 kun je bij Timeless Art terecht voor meubels en accessoires van diverse bekende, vintage designers. Wat begon als een fysieke winkel is uitgegroeid tot een bloeiende webshop die wereldwijd levert. 

Sinds november 2022 beschikt Timeless Art over een prachtig industrieel pand in Oirlo. Met 1000 m2 aan ruimte, inclusief opslag, fotostudio en kantoor met werkplaats, hebben ze een locatie gevonden die perfect bij het bedrijf past. Bij Timeless-Art vind je een breed assortiment aan design- en vintage meubels, lampen en unieke stukken met een verhaal.

Verhuisplannen als ondernemer: waar let je precies op?

Eind 2022 klopten Sil en Anita van Timeless Art bij ons aan. Ze hadden verhuisplannen met de zaak en wilden hierbij goed verzekerd zijn, zonder zelf te veel op de kleine lettertjes te hoeven letten. Ze hadden namelijk al meer dan genoeg aan hun hoofd met hun lopende onderneming en de bijbehorende verhuisplannen! 

De verzekering van een nieuw bedrijfspand

Wij begrijpen goed dat je in dit soort gevallen niet zit te wachten om alles zelf uit te gaan zoeken. Want hoe zit het met de verzekering van je nieuwe pand? Wat gaat er precies veranderen en hoe zit het met de kosten? Zijn er op de nieuwe locatie nieuwe zaken waar je op moet letten? Je wilt natuurlijk niet achteraf voor (dure) verrassingen komen te staan! 

Meer weten over Timeless Art? Bekijk dan zeker even hun website. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan.